Life is a party, dress like it

IMG_5404.jpg

IMG_5403.jpg

IMG_5402.jpg

 

Yksi asia, mikä maailmassa on mielestäni pielessä, on asenne. Meille syötetään ympäriltä pienestä pitäen masentavia ideoita: elämän ei kuulu olla kivaa, mitään ei saa ilman raskasta työtä, koristautuminen on pinnallista, vaatteiden rakastaminen turhamaista, huomion herättäminen vaarallista.

Pyh. Miksei elämä voisi olla juhlaa ja sinä riikinkukko sen keskellä? Miksei jokaisesta päivästä voisi tehdä kauniin seikkailun?

Elämästä kannattaa mielestäni tehdä juuri niin ihana ja mystinen ja kiehtova kuin ikinä voi. Ei siinä ainakaan mitään menetä. Ihan jokaisena päivänä voi pukeutua kuin se olisi juhlaa. Ei ehkä kannata pukea sitä gaalailtapukua toimistoon, mutta vähän jotain nättiä kyllä. Toisena päivänä se on ehkä tyllihame, toisena rakas koru, kolmantena punaiset ballerinat. Tai mitä ikinä, jokainen tyylillään. Väitän kuitenkin, että arki tuntuu aika paljon jännittävämmältä kauniisti pukeutuneena kuin verkkareissa. 

”Life is a party, dress like it”,

 

on vallan mainio elämänohje.

Koska miksipä ei?

 

 

Lainaus Lilly Pulitzer.

Hame ja toppi Lindex, takki Zara, tossut Converse, korut Sidai Designs ja berliinistä.

BLOGLOVINFACEBOOKINSTAGRAM

Saatat tykätä myös näistä

4 kommenttia

 1. Välillä havahdun huonoon omatuntoon siitä, että rakastan vaatteita ja kenkiä ja myös hankin niitä. Tuttu on myös tunne, että olen riikinkukko työpaikalla, jossa osa ihmisistä tekee suojavaatteissa töitä. Ikävää saada itsensä kiinni siitä ajatuksesta, että pitäisi jotenkin muuttaa omaa pukeutumistaan, ettei erottuisi.
  Raha-asioissa olen aika tarkka, asumis- ja muiden pakollisten kulujen jälkeen menee palkasta osa myös säästöön joka kuukausi. Kirjojen ostaminenkaan ei tunnu samanlaiselta tuhlaukselta.

  1. Mielestäni ei kannata tuntea huonoa omatuntoa vaatteiden rakastamisesta, kunhan ei osta turhaan eikä yli varojensa. 

   Ollaan riikinkukkoja ja tehdään elämästä juhlaa!

 2. No tuo tyyli on ihana!! Sopii niin sulle <3
  Ja komppaan isosti tuota Elämänviisautta!

  Täällä tuupataan ns kyllä ihan tarpeeksi "shittiä" & negaatioita, jotta takuulla tärkeämpää olisi saadavastapainoksi kepeyttä ja iloa :))

  Kiitos, kyllä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *